Новият сезон е вече тук и още в първия ден от

...
Новият сезон е вече тук и още в първия ден от
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Изабелла Шиникова открива българското участие на United Cup

Новият сезон е към този момент тук и още в първия ден от него следва да забележим в игра нашите сънародници. България е измежду 18-те страни, получили опция да вземат присъединяване в отборната конкуренция United Cup, което е реалност с помощта на класирането на Григор Димитров в международната класация. Той също по този начин ще бъде играещ капитан за страната ни, а с изключение на него в състава на отбора влизат още Виктория Томова, Димитър Кузманов, Александър Лазаров, Адриан Андреев, Изабелла Шиникова и Гергана Топалова.

Родните ни представители ще открият присъединяване си през днешния ден с дуел против Гърция, като първа на корта следва да забележим Изабелла Шиникова, която ще влезе в ролята на втора ракета на България. Тя ще се изправи против Деспина Папамихаил, чието върхово класиране в кариерата е №143, само че сега се намира с 15 места по-ниско от него, заемайки 158-ото място в света. Двете се изправиха една против друга единствено преди два месеца на ITF шампионата в Монастир, когато гъркинята надви в оспорвана борба, приключила с тайбрек в третия сет.

Днес обаче нашето момиче има отличен късмет да вземе реванш от Папамихаил, а в случай че имате предпочитание да наблюдавате онлайн развиването на срещата с предстоящо начало 06:00 часа, то можете да го извършите на някой от следните линкове:

 (изисква регистрация, само че е с най-хубаво качество)

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР